قالب و افزونه وردپرس

گلایه و ناامیدی بافندگان فرش از گرانی ها و دستمزد پایین
امروز پنجشنبه 11 خرداد 1402 شما در واضح نيوز هستيد | تا اکنون 245 مطلب در سايت منتشر شده است

جديد ترين ها

مشاهده همه
کد خبر 207 دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 9:3 517 0
+ -

گلایه و ناامیدی بافندگان فرش از گرانی ها و دستمزد پایین

گلایه و ناامیدی بافندگان فرش از گرانی ها و دستمزد پایین
گلایه و ناامیدی بافندگان فرش از گرانی ها و دستمزد پایین   رئیس اتحادیه قالیبافان بجنورد گفت: دست مزد بافندگان فرش در حال حاضر نصف حقوق کارگران روزمزد است. با وجود افزایش قیمت مواد اولیه فرش

گلایه و ناامیدی بافندگان فرش از گرانی ها و دستمزد پایین

 

رئیس اتحادیه قالیبافان بجنورد گفت: دست مزد بافندگان فرش در حال حاضر نصف حقوق کارگران روزمزد است.


با وجود افزایش قیمت مواد اولیه فرش دستبافت و همچنین افزایش قیمت فرش دستبافت , دستمزد بافندگان زحمتکش هنوز ثابت مانده است.

 

محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه بافندگان فرش نیز به عنوان جامعه کارگری محسوب می‌شوند، افزود: میزان دستمزد این افراد نیز اندک است و با حقوق یک کارگر برابری نمی‌کند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه طی چند ماه قیمت هر تخته فرش دستبافت دوبرابر شده است اما میزان دستمزد بافندگان فرش این استان تغییری پیدا نکرده است.

محمدی اظهار کرد: اگر در حال حاضر هر بافنده قالی برای خود کار کند وضعیت مالی وی بهتر از آن خواهد بود که برای کارفرما کند.

وی در پاسخ به این سوال که بیشتر بافندگان قالی بر این امر معتقد هستند که اگر خودشان به تنهایی کار کنند، فرش‌های بافته شده به سختی از آنها خریداری می‌شود؟ تصریح کرد: اگر یک بافنده فرش از نقشه و مواد اولیه خوب استفاده کند، کالای تولید شده وی به راحتی خریده می‌شود.

رئیس اتحادیه قالی بافان بجنورد تاکید کرد: از آنجایی‌که وضعیت مالی این افراد مناسب نیست این افراد نمی‌توانند از مواد اولیه و نقشه خوب استفاده کنند در نتیجه مجبور هستند برای کارفرما کار کنند که دست مزد اندکی به آنها داده می‌شود.

وی بیان کرد: بیشتر بافندگانی که برای خود کار می‌کنند از نقشه‌های استفاده می‌کنند که متعلق به ۱۰ سال گذشته است. هم اکنون دست مزد یک بافنده فرش در این استان بین ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان و یک کارگر روز مزد بین ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است.

 

ديدگاه خود را بنويسيد

  • ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط تيم مديريت در وب منتشر خواهد شد.
  • پيام هايي که حاوي تهمت يا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پيام هايي که به غير از زبان فارسي يا غير مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]