قالب و افزونه وردپرس

تبریز قطب تولید فرش دستبافت ایران با 35 درصد صادرات
امروز پنجشنبه 11 خرداد 1402 شما در واضح نيوز هستيد | تا اکنون 245 مطلب در سايت منتشر شده است

جديد ترين ها

مشاهده همه
کد خبر 208 دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 9:8 480 0
+ -

تبریز قطب تولید فرش دستبافت ایران با 35 درصد صادرات

تبریز قطب تولید فرش دستبافت ایران با 35 درصد صادرات
تبریز قطب تولید فرش دستبافت ایران با 35 درصد صادرات اذربایجان شرقی به خصصوص شهر تبریز همیشه قطب تولید فرش و تابلو فرش ایران بوده و هست. این شهر با تولید و صادرات 35 درصدی از کل صادرات و تولید فرش د

تبریز قطب تولید فرش دستبافت ایران با 35 درصد صادرات


اذربایجان شرقی به خصصوص شهر تبریز همیشه قطب تولید فرش و تابلو فرش ایران بوده و هست. این شهر با تولید و صادرات 35 درصدی از کل صادرات و تولید فرش دستبافت ایران  بازهم رتبه نخت را به خود اختصاص داده. اما با وجود این میزان تولید بافندگان این استان از بیمه و مزایای حداقلی بهره میبرند. یکی از مسولان اتحادیه با اشاره به صادرات 35 درصدی اعلام کرد که بیمه های قالی بافی فقط 12 درصد است. در ادامه گزارش تسنیم را در این باره در سایت فرش آموز بخوانید

 

اسماعیل چمنی در جلسه بررسی مشکلات صنعت فرش آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بیش از 200 هزار نفر در این هنر ــ صنعت شاغل هستند، اظهار داشت: در مجموع بیش از 500 هزار نفر از جمعیت آذربایجان شرقی از صنعت فرش و زنجیره تأمین و توزیع و صادرات آن ارتزاق می‌کنند.

 

وی با انتقاد از اینکه 35 درصد تولید و صادرات در این استان است ولی 12 درصد بیمه قالیبافی مربوط به استان است افزود: مسئولان باید پیگیر باشند تا آذربایجان شرقی نسبت به سهم تولید و صادرات خود از بیمه برخوردار شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف تبریز با بیان اینکه آمریکا با 30 درصد و ارزش 126 میلیون دلار بزرگترین مقصد صادراتی فرش تبریز است گفت: مقصد اصلی صادرات بعد از آمریکا به‌ترتیب آلمان، لبنان، انگلیس، ژاپن، امارات، پاکستان، آفریقای جنوبی، ایتالیا، استرالیا و کانادا است.

وی با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی در بیمه قالیبافان سختگیرانه برخورد کرده و بیمه افرادی که با چند روز تأخیر پرداخت می‌کنند قطع می‌شود که برقراری مجدد آن پروسه نفسگیری دارد، اضافه کرد: ما در اتحادیه حاضریم هر سه ماه یک‌بار بیمه عقب‌افتاده را جبران کنیم تا قالیبافان کمتر دغدغه قطعی بیمه داشته باشند.

چمنی در ادامه با بیان اینکه مواد اولیه فرش دستبافت در بازار کمیاب شده و یا سه برابر قیمت واقعی فروخته می‌شود گفت: باید راهکاری برای کاهش قیمت مواد اولیه فرش و عدم صدمه به اشتغال و معیشت تولیدکنندگان فرش دستبافت اندیشیده شود.

وی افزود: 1100 کارگاه فعال بافنده، 400 واحد پرداخت فرش، 400 واحد رفوگری، 95 واحد قالی‌شویی، 2200 واحد عرضه قالی جمعاً حدود 200 هزار شاغل دارد که باید با حمایت ویژه، اجازه ندهیم افزایش قیمت و رکود این حجم از اشتغال استان را تهدید کند.

 

ديدگاه خود را بنويسيد

  • ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط تيم مديريت در وب منتشر خواهد شد.
  • پيام هايي که حاوي تهمت يا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پيام هايي که به غير از زبان فارسي يا غير مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]